Bemutatkozás- Az íróról
2015. december 01. írta: Annabeth Dawson

Bemutatkozás- Az íróról

Kedves erre tévedő! Ha szánsz egy kis időt és elolvasod e bejegyzést, ami egy bemutatkozás akar lenni, akkor talán, ha kedvet kapsz a továbbiakban ahhoz, hogy rendszeresen olvasd az én fejtörést okozó gondolataimat talán könnyebben megérted a hablatyolásaimat is. Minden esetre sok sikert hozzá! :D

Na, e roppant figyelem felkeltő bevezetés után térjünk rá az eredeti célomra, ami (ahogy a cím is mutatja) a bemutatkozás. Az első és legfontosabb dolog, amit tudnod kell rólam az az, hogy nagyon őszinte vagyok. Ami a szívemen az a számon és néha nem veszem észre, hogy ezzel megbántok valakit. De jó tudni, hogy nagyon tolerálom az őszinte embereket, szóval nem kell engem kímélni nem félek az őszinteségtől.

A másik az, az hogy ritka sokat káromkodok. De tényleg! A mondanivalóm 50%-a káromkodás. Amit nem fogok elrejteni, kicenzúrázni, csillagokkal jelölni, mert mint azt fentebb olvasni lehetett őszinte vagyok, így nem rejtem el a mondandóm. Ez van. Le kéne szoknom róla, mert kurvára nem nőies baszd meg! XD

Másik figyelemre méltó jellemzőm, hogy a szarkazmus az ütő kártyám. Szócsatát akarsz velem vívni?! Az első mondatommal úgy lealázlak, hogy sírva futsz vissza anyukádhoz. Hogy előny-e vagy hátrány? Őszintén nem tudom. Is-is. De a soraimba megpróbálok, kevesebb bántó jellegű szarkazmust bele csempészni.

Idegesítő szokásom, hogy néha-néha minden ok nélkül más nyelven szólalok fel. Problem? Szóval, nem meglepődni, ha néha nem számotokra érthető nyelven írok. Fordítás zárójelben lesz.

Soha ismétlem soha, nem mutatom ki azt, hogy mi játszódik le bennem. Tizenhárom év alatt volt időm elsajátítani ezt, így mára már profin nyomom. Olyan vagyok, mint egy keresztrejtvény. Ha kimutatom azt, amit érzek, akkor az emberek sebezhetőbbnek tartanak. Én meg utálok gyenge lenni. 

Humorom is van, valami szóval mondhatom magam vicces embernek. Legalább is a barátaim szerint van. Na, majd meglátjuk ti hogyan látjátok.

Lépjünk tovább. Sok dolog van, amiért élek. Felsorolom a fontosabbakat: könyv, Cola, (szigorúan véve csak is Coca Cola. Egyesek nem értik miért csak azt iszom, amikor az egésznek ugyanolyan az íze. Erre én: "Te miért szeretsz csak egy bizonyos árnyalatú zöldet?") csoki, sorozatok és Ő. Nagybetűvel. ♥

Vegyük a sorozatokat. Vagy ezret láttam már, de egyik sem volt olyan kiemelkedően, elképesztően, csodálatosan, fantasztikus, mint a ∗dobpergés∗ TEEN WOLF!!! Komolyan az a sorozat felemelő, ijesztő és észbontó! A kidolgozottsága lenyűgöző és minden kis részletnek van jelentősége. Ezt megtanultam és mivel már háromszor láttam a sorozatot, minden kis szál a helyére került.

Kedvenc évadom a 3. és az 5. Kedvenc karaktereim Stiles (rokon lélek, mestere a szarkazmusnak), Lydia, Liam, Derek és Theo. Mindeniket imádom elképesztő színész/színésznő az egész. Az elején még nehezemre esett nézni, mert mindenhol vér, halottak, és brutálisan megölt emberek, majd egyre ijesztőbb természetfelettik. Büszkén mondhatom, hogy mára már megedzőttem. Szemrebbenés nélkül fogadok mindent. Bár a Doktorok nem ma kezdték az biztos. Ugorjunk. 

Ki ne szeretné a Pretty Little Liarst? A krimi műfaj legjobbja, a szenzáció netovábbja, annyi -A-val, hogy Én már elvesztettem a fonalat. Egyszer Ő, aztán Ő, aztán a szomszéd egyszarvú hörcsög, egy csalamádés üveggel a kezében. XD

Kidolgozottság szempontjából zseniális, minden apró elvarratlan szál a helyére kerül. Egyszerűen lenyügöző és a színészek is értenek a munkájukhoz. Személyes kedvencem: Spencer, Hanna, Caleb, Toby, Mike, Jason és Noel.

Könyvek terén nem mondhatom magam Svájcnak, hiszen utálom a romantikát. Mármint az olyan Alkonyat(ez a film kísért engem most reklámozzák a TV-ben)Szent Johanna Gimi féléket, ahol nyálasan, minden a romantikáról szól és a szereplők kétpercenként ellenőrzik, hogy a másiknak meg van- e még a gigája. A nyelvükkel. Mellesleg nem kell aggódni, meg van neki.... Az ilyeneknek nincs értelme, úgyis tudjuk, hogy összejönnek és boldogan cserélnek nyálmintát(ugyanolyan gusztustalanul, mint eddig)az idők végezetéig. Aka, ameddig szakítanak...

Így vonzz a Harry Potter, Gyűrűk Ura, Percy Jackson, Útvesztő és Éhezők Viadala. Ezekről amellett, hogy zseniálisak, nem szeretnék többet mondani, mert könyvajánlók is lesznek és majd ott leírom róluk a véleményem. Ahogy azokról a könyvekről is, amik nem tetszettek *khmalkonyatkhm*.

Mániákusan imádom Amerikát és mindent, ami vele társul. A kultúrát, a nyelvet, az épületeket, mindent!!! Rettegek a sötétben és krónikusan félek a pókoktól. Arachnofóbia. Nem valami kellemes érzés, higgyétek el.

Ennyi lett volna röviden. Film, sorozat és könyvajánló/kritika is lesz. Ez mind személyes vélemény, nem kötelező. A következő bejegyzés(csakhogy mihamarabb túl essek rajta): Szent Johanna Gimi kritika- Hajtépés és asztalcsapkodás.    

 

A bejegyzés trackback címe:

https://somethingspecial99.blog.hu/api/trackback/id/tr48130558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása